Site name

Welkom op de site van Fysiotherapie Terpstra!

praktijkFijn dat u de praktijk heeft gevonden. Met meer dan 10 jaar ervaring bent u met uw klacht in goede handen.

Ik verzorg gespecialiseerde fysiotherapie voor uw klachten aan het bewegingsapparaat. Soms kan het zijn dat u pijnlijke of stijve gewrichten heeft. Heeft u pijn aan de nek of rug? Manuele therapie kan dan snel verlichting geven. Pijnlijke spieren kunnen snel verlicht worden door een massage of dry needling behandeling. Door de complexiteit van de hand heeft deze gespecialiseerde handtherapie nodig. Welke klacht u ook heeft, ik help u graag met de beste fysiotherapie die bij u past.

Heeft u klachten? Blijf er niet te lang mee rondlopen, maak vandaag nog een afspraak!

Als u te lang wacht kan dat het herstel bemoeilijken. In sommige gevallen is het zelfs schadelijk. Ik wil u daarom graag snel even zien, al is het maar om zaken uit te sluiten.

Fysiotherapie Terpstra streeft ernaar om door middel van de meest recente ontwikkelingen en wetenschappelijk bewijs effectieve behandeling aan te bieden voor een snelle verlichting van pijn en een optimale gezondheid. U kunt terecht bij pijn en/of klachten aan de rug, nek, schouders, knieƫn en bekken, maar ook voor niet lichamelijke klachten zoals angst, stress, een depressie of een burn-out.

Wie ben ik
Ayold Terpstra, fysiotherapeut, manueeltherapeut en handtherapeut. Ik heb na mijn studie fysiotherapie een aantal jaren als bedrijfs fysiotherapeut gewerkt, dit heeft me een groot inzicht gegeven in werkgerelateerde klachten en de specifieke belastingen die elk beroep kunnen geven. Timmerman, kapper, proces operator, kantoor werkzaamheden, elk beroep vraagt om zijn eigen aanpak. Ik vind het daarom ook belangrijk om naast uw problemen ook naar een duurzame oplossing te zoeken zodat u uw klachten kan voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen!

Achtergrond
lk studeerde in 2007 aan de Hanzehogeschool af als fysiotherapeut. In 2012 heb ik me gespecialiseerd in dry needling. In 2014 heb ik de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT university in Amersfoort afgerond. Door deze opleiding mogen voorbehouden behandelingen gegeven worden. Deze opleiding leert je om de meest recente wetenschappelijke inzichten te vertalen naar een persoonlijke behandeling. In 2015 heb ik de opleiding tot handherapeut afgerond.

Ik ben aangesloten bij het Koninklijke Nederlandse Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en ben geregistreerd in het BIG- en het Kwaliteitsregister KNGF. Dit is de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten die als doel heeft de voorwaarden te scheppen voor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut. Mijn BIG nummer is: 99908962404