Site name

Welkom op de site van Fysiotherapie Terpstra!

Fijn dat u de praktijk heeft gevonden. Met meer dan 10 jaar ervaring bent u met uw klacht in goede handen.

Ik verzorg gespecialiseerde fysiotherapie voor uw klachten aan het bewegingsapparaat. Soms kan het zijn dat u pijnlijke of stijve gewrichten heeft. Heeft u pijn aan de nek of rug? Manuele therapie kan dan snel verlichting geven. Pijnlijke spieren kunnen snel verlicht worden door een massage of dry needling behandeling. Door de complexiteit van de hand heeft deze gespecialiseerde handtherapie nodig. Welke klacht u ook heeft, Ik help u graag met de beste fysiotherapie die bij u past.

Waarom kiest u voor Fysiotherapie Terpstra

Behandelingen op maat

Ieder mens is uniek; lichaamsbouw, kracht, conditie en leefstijl. Iedereen heeft zijn eigen werk, sport, hobby's en bezigheden. Om deze reden wordt bij Fysiotherapie Terpstra in samenspraak met u een behandelplan opgesteld dat precies bij u past.

Al meer dan 10 jaar ervaring

Mijn verleden in arbeidsgerelateerde fysiotherapie, manuele therapie, handtherapie en mijn sportachtergrond heeft mij als therapeut een brede basis gegeven om uw klachten te kunnen oplossen. Ik probeer altijd een duurzame oplossing te vinden. Mijn motto: “voorkomen is beter dan genezen!”

Gespecialiseerde fysiotherapie

Fysiotherapie Terpstra maakt gebruik van de meest recente ontwikkelingen en wetenschappelijk bewijs voor de behandeling van uw klachten. U kunt terecht voor pijn en/of klachten aan de rug, nek, schouders, knieën en bekken, maar ook voor niet lichamelijke klachten zoals angst, stress, of een burn-out.